Grily a udírny

Kdo máte nějaký návod radu recept na gril či udírnu dejte vědět. děkuji

Odpovědi

Nevím proč tak složitě. Já osobně nevidím nic romantického na tom, koupit si gril na plyn, nebo uhlí s víkem a dělat, že jste udělali to nejlepší. To si měžete udělat to jídlo doma v troubě- je to stejné, jenom nejste venku. Když si uděláte klasické ohniště a tam hoří oheň ze dřeva, navrchu je rošt na kterém se griluje maso, tak to je romantika. A udírna? Proč za draho, když stačí starý, na spodu prorezlý sud 200 litrový, kterému provrtate na spodu díry, pak jej řádně vypálite zevnitř, dáte na ohniště, na vrchu dáte tyčky na které navěsíte maso, uděláte si dovnitř síť na zachytávaní spadlého masa, do boku na vrchu uděláte díru, do které zasunete teploměr, přikryjete víkem a topíte na 80-120 st.C. a udírna za levno je na světě. Pak už jenom tvrdé dřevo, nejlépe z ovocných stgromů a trpělivost s příkládáním. Dobrou chuť.

Po stavbě altánu jsem se pustil do stavby krbu s udírnou, doufám, že zjara vše konečně dokončím. Můžete se podívat na mé jednoduché stránky: www.spak.ic.cz

Přidání Vaší odpověďi k tématu

Nejste přihlášeni

Pro přidání odpovědi na dané téma je potřeba se přihlásit. Pokud nemáte účet bude potřeba se registrovat.
Přihlásit se a přidat odpověď
nebo
Zaregistrovat